10 idei ingenioase și sfaturi utile pentru o excursie cu succes în autorulote

Salutari! Esti pasionat de scoaterea autorulotei din garaj si condusul ei? Desigur ca esti. De ce altfel ai fi cumpărat unul în primul rând? Vacanța cu autorulota de vis este la îndemână, dar, înainte de a ajunge acolo, va trebui să luați în considerare câteva lucruri. În acest articol, vom vorbi despre unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le faceți sau să nu le faceți înainte și în timpul călătoriei dvs. cu autorulote, prezentându-vă 15 idei pentru campere care vă vor actualiza aventurile de calatorie.

Probabil că ați auzit despre camping – știți, ridicați un cort, aprindeți un foc, spuneti povești cu fantome cu cei mai buni prieteni ai voștri, povestind cu fata viselor voastre sub lumina lunii. Ei bine, campingul cu autorulota este alternativa mai confortabilă la camping.

Acest stil de camping a câștigat tracțiune în ultimii ani, probabil din cauza seriilor televizate, cum ar fi Extreme RV-uri sau Big Time RV, care prezintă cât de confortabilă poate deveni viața pe drum dacă aveți autorulota potrivita.

În loc să purtați toate acele echipamente cu un rucsac (de exemplu, saci de dormit, vase de gătit, aragaz cu gaz), puteți să le impachetati în interiorul acestei case pe roți și să vă așezați tabăra oriunde vă place.

Există multe avantaje în a deține o autorulota, cel mai evident dintre acestea fiind flexibilitatea. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că, deși aceste bijuterii pe roți sunt spatioase, ar trebui să vă abțineți de la a lua cu voi jumătate din casă.

Bineînțeles, cea mai mare oprire a oricărui începător de campare este prețul. Chiar și un autocaravan uzat vă poate costa până la 25.000 de dolari, în funcție de lucruri precum kilometrajul, facilitățile, accesoriile, puterea motorului și consumul de combustibil.

Încă esti tentat să-ți duci lucrurile la locație folosind un rucsac greoi? Acum, dacă sunteți sigur de acea vacanță de vară / toamnă, atunci permiteți-ne să vă ajutăm să vă pregătiți. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți călătoria mai plăcută.

AMBALAȚI NUMAI ESENȚIALUL

Amintiți-vă că este o autorulota, nu un depozit. Luați doar lucrurile de care veți avea nevoie în călătorie. Lista dvs. de verificare ar trebui să conțină următoarele lucruri:

• Îmbrăcăminte

Din motive evidente, veți avea nevoie de niște haine suplimentare. Nu uitați să împachetați șosete, lenjerie intimă, tricouri, pantaloni, poate una sau două hanorace. Acum, chiar dacă este încă vară, ar fi o idee bună să împachetați niște jachete de lână. Nopțile se pot răci, mai ales dacă intenționați să faceți drumeții și este un putin risipitor să mențineți motorul pornit toată noaptea doar pentru că uitați să aduceți o jachetă caldă. În acest articol, există o listă cuprinzătoare și completă de ambalare pentru o excursie cu autorulote pe care o puteți verifica.

• Articole de toaletă

Aduceți niște șervețele pentru bebeluși, o sticlă de șampon, săpun, periuțe de dinți și deodorant.

•          Alimente

Împachetați lucruri pe care le puteți găti la aragaz / cuptor, cum ar fi porumb dulce, ardei grași, sfeclă roșie și cartofi. Dacă autorulota dvs. are un minifrigider sau un răcitor, ați putea aduce și carne slabă pentru a face câteva fripturi. Nu complicați excesiv lucrurile aducând un aragaz de orez sau un grătar profesional. În sălbăticie, frumusețea stă în simplitate.

•          Diverse

Aduceți un încărcător de telefon, un adaptor universal, un telescop pliabil (dacă aveți unul), lanterne, protecție solară, chibrituri și câteva prosoape suplimentare.

ALEGE UNDE SĂ CAMPEZI CU ATENȚIE

În anumite privințe, campervanning-ul este o activitate înșelătoare. Ceea ce am vrut să spunem a fost că avem adesea unitatea de a opri, parca și stabili tabăra oriunde. Spontaneitatea ar putea fi lucrul care face ca o călătorie să fie grozavă, dar nu strică să faci o planificare. Căutați locuri concepute pentru campare. Asigurați-vă că aveți acces la apă și la un loc de parcare plat (nu doriți ca pătura să cadă de pe voi).

VERIFICAȚI TOTUL DE DOUĂ ORI ÎNAINTE DE A PLECA

Nu uitați să vă verificați autorulota înainte de a pleca. Ultimul lucru pe care îl veți avea nevoie în călătorie va fi ca mașina dvs. să aibă o defecțiune mecanica în mijlocul salbaticiei. Ar fi o idee bună să vă duceți autorulota la un service auto pentru o evaluare profesională.

MERGETI DOAR CU PERSOANE CARE VA PLACE SA PETRECETI TIMPUL IMPREUNA

Dacă mergi solo, ar trebui să iei în considerare să-ți aduci cel mai bun prieten. Cu toate acestea, înainte de a face acest pas, asigurați-vă că informați-l pe prietenul dvs. în ceea ce presupune vacanta (împărțirea patului, mersul în pădure când Natura sună, gătind bucăți peste o mică sobă de gaz / foc de tabără).

CUM SE PORTĂ NECESITĂȚI

În timp ce unele autorulote au toaletele lor, majoritatea nu au. Deci, odată ce ați stabilit tabăra, ar trebui să vă dați seama unde este toaleta desemnată. Sfatul nostru este să faceți toaleta cât mai departe de autoutilitară și, de preferință, în direcția vântului.

NU UITATI DE ÎNCĂRCAREA CU APĂ

Dacă aveți unul dintre acele camper-uri luxoase cu apă curentă și toaletă, nu uitați să umpleți rezervoarele de apă și să goliți risipa atunci când sunteți la benzinărie.

EVITAȚI PERICOLUL DE ELECTRICITATE

Înainte de a merge la culcare, nu uitați să opriți motorul și lumina. Știm că ascultarea unei melodii liniștitoare înainte de culcare este tentantă, dar amintiți-vă că bateria mașinii are doar atât de multă putere. Și nu este ca și cum ar fi un un magazin auto după colț dacă bateria dvs. moare.

PĂSTRAȚI MEREU O LANTERNA LA INDEMANA

 Chiar dacă mașina dvs. este mai mult decât capabilă să vă lumineze drumul, în scopul conservării energiei, ar fi o idee bună să folosiți o lanternă. Dacă doriți să mergeți la baie în toiul nopții, folosiți lanterna în loc să aprindeți motorul. În acest fel, nu veți trezi pe toată lumea. Alegeți o laterna de cap care vă va menține mâinile libere.

NU UITAȚI DE PERNE SI LENJERII

Deși s-ar putea să afirmăm ceea ce este evident, unii pasionati de autorulote tind să uite să aducă un cearșaf și niște perne. Dacă intenționați să petreceți câteva zile lângă un refugiu montan, nu uitați să împachetați o pătură groasă pentru că, noaptea, poate deveni foarte friguroasa.