Autorizatie pentru Litere Volumetrice Luminoase

Cu certitudine ca avantajele unei reclame facute prin intermediul unor litere volumetrice luminoase sunt deja foarte bine cunoscute. Daca si tu esti antreprenor, ai propria firma si inca nu ai experimentat acest tip de promovare, este bine de stiut ca va oferi firmei tale un aspect elegant si spectaculos, atat pe timpul zilei, dar mai ales in timpul noptii.

De cele mai multe ori, sunt folosite diferite tipuri de litere volumetrice luminoase in functie de domeniul de activitate, dorintele tale, buget, dar si alte detalii importante. Acestea pot fi amplasate atat in exterior (pe fatadele cladirilor de birouri, pe mall-uri sau pe vitrinele magazinelor), cat si in interiorul spatiului de lucru, in cazul in care iti doresti sa creezi un design aparte, de care tu si angajatii tai sa va bucurati din plin.

Un lucru esential de luat in considerare atunci cand abordam acest subiect, se refera la bugetul pe care ar trebui sa il aloci si pretul unor litere volumetrice luminoase. In principiu, suma propriu-zisa pe care va trebui sa o platesti, difera in functie de mai multe variabile, precum: dimensiunile, tipul literelor volumetrice, dar si de materiaul din care acestea sunt fabricate. Cu toate acestea, indiferent de domeniul in care activezi, acest tip de reclama nu necesita alocarea unui buget prea mare, fiind accesibil pentru cea mai mare majoritate a oamenilor de afaceri.

Procedura de Obtinere a Autorizatiei- Litere Volumetrice Luminoase

Pentru ca prioritatea noastra esti tu, ne straduim sa facem colaborarea noastra cat mai placuta si mai eficienta, ocupandu-ne de tot ceea ce inseamna birocratie. Tocmai din acest motiv, firma noastra va face toate demersurile necesare pentru obtinerea autorizatiei, iar tu iti vei usura munca si vei economisi timp pretios. Echipa de profesionisti din cadrul companiei noastre are o vasta experienta in domeniu si te va informa constant cu privire la toate procedurile pe care noi le vom parcurge.

Cu toate acestea, este bine de stiut ca autorizatia va fi eliberata, la cerere, de Primaria Municipiului Bucuresti sau de Primaria de Sector a Municipiului Bucuresti. Pe de alta parte, daca amplasarea unor litere volumetrice, se va face in alt oras, autorizatia va fi eliberata de primaria respectivului oras. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care literele volumetrice vor fi amplasate pe monumente istorice, sau in arii protejate de Ministerul Culturii. Mai mult decat atat, inainte de inceperea proiectului, este recomandat sa te asiguri ca imobilul nu este incadrat in nicio clasa cu risc seismic. In cazul in care ai constat acest lucru, nu vei putea obtine autorizatie.

De asemenea, pe masura ce proiectul va capata contur, firma noastra se va asigura ca reclama luminoasa nu constituie sursa pentru eventualele accidente si nici nu afecteaza structura de rezistenta a constructiei. Tot ceea ce ai tu de facut este sa ne contactezi, iar noi, prin intermediul unor specialisti in domeniu, te vom ajuta cu tot ceea ce inseamna materializarea ideilor tale, montarea unor litere volumetrice luminoase perfecte pentru tine, dar si cu urmatoarele aspecte privind obtinerea autorizatiei:

  • expertiza tehnica, realizata conform legilor in vigoare
  • pregatirea documentatiei tehnice
  • obtinerea autorizatiei propriu-zise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.